dimecres, 26 de gener del 2011

Democracia ¿DONDE?, Terrorista ¿QUIEN?

El Periódico revela que els Mossos tenen arxius policials il·legals

Un article del diari El Periódico sobre "la mobilització antisistema a Barcelona" de dissabte passat afirma que de les 418 persones que van ocupar els multicines Laietana, en desús des de fa més de nou anys, "13 eren anarquistes, 39 independentistes i 126 antisistema". 178 més "ja havien estat identificats en accions similars.

Per l'Agència d'Informació 29-S, que cobreix les protestes contra la reforma de les pensions, això demostra que els Mossos d'Esquadra tenen arxius policials il·legals amb dades de les militants independentistes i anticapitalistes.
Les dades que difon El Periódico va ser proporcionada pel gabinet de premsa dels Mossos d'Esquadra i evidencia que prové d'arxius policials on es fa constar la ideologia dels activistes, posa de manifest l'agència, que puntualitza que aquesta pràctica està expressament prohibida per la llei de protecció de dades i tots els protocols internacionals de funcionament dels cossos policials.

Una vintena d’antiavalots segresten una desena d’activistes per repartir octavetes

Els fets han passat quan el Comitè de Vaga del barri de Sant Antoni distribuïa informació al mercat.

Entre les 12:30h i les 13h d’avui dimarts, una vintena d’antiavalots comandats per l’intendent dels mossos d’esquadra Antoni Antolín, han segrestat una desena d’activistes del Comitè de barri de Sant Antoni (Barcelona) que repartien octavetes a les portes del Mercat de Sant Antoni.

Els agents han impedit que es moguessin, els han escorcollat i els han identificat sense cap raó explícita que ho justifiqui. Els retinguts han denunciat que també els han donat puntades de peu a les cames. L’escena era qualificada de "surrealista" per alguns veins i veïnes que anaven a comprar al mercat i observaven l’escena a una certa distància. Finalment els han deixat en llibertat sense més explicacions, i l’operatiu de tres furgonetes i quatre vehicles patrulla ha desaparegut carrer Urgell amunt. El més sorprenent de tot és que el mateix director del Mercat de Sant Antoni havia autoritzat el Comitè de Vaga del barri per tal de repartir les octavetes.

Fonts: http://www.llibertat.cat/ http://29-s.net/

http://reixa-sri.blogspot.com/