dijous, 6 de gener del 2011

7 DE GENER DEL 2011: LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!


El proper divendres 7 de gener farà dos anys des que Cau de llunes va rebre una repressió brutal per part de la Guàrdia Urbana, que va acabar amb tres persones tancades i agredides dins d'un portal de la Rambla Nova, al més pur estil feixista del franquisme. (http://www.youtube.com/watch?v=pC9JJBztneQ) Aquestes tres persones van interposar denúncies contra membres de la Guàrdia Urbana per lesions de diferent caire. Seguint la forma d'actuar d'aquest cos policial, cada vegada que practiquen abusos de poder, al mateix temps, aquestes tres persones van ser acusades de desordres públics, desobediència i atemptat a l'autoritat, en base a un evident fals testimoni, amb suposades lesions que no se sap com es van poder justificar mèdicament.

A hores d'ara, encara estem pendents de saber si hi haurà conseqüències sobre els agents que van propinar les agressions, i com ja férem l'any passat, volem aprofitar la data per a recordar els fets, per a recordar que encara estem pendents que es penalitzi als agents, per recordar que la Guàrdia Urbana de Tarragona comet abusos de poder de tota mena de forma habitual, i per demanar responsabilitats polítiques de Carles Castillo, el que era i és el responsable de seguretat ciutadana.

És per això que hem convocat una roda de premsa a les 12h a l'alçada de la coneguda botiga de roba davant la qual van tenir lloc els fets; per tal de poder denunciar totes aquestes qüestions. Ens adrecem a vosaltres per a demanar-vos el vostre suport, perquè hi assistiu i mostreu el vostre rebuig contra els abusos de poder, les agressions i la impunitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona.


http://caudellunestgn.blogspot.com/