divendres, 22 d’octubre del 2010

SUSPÈS EL JUDICI CONTRA ELS 3 MILITANTS DEL PCPC I ELS CJC/JCPC

SUSPÈS EL JUDICI CONTRA ELS 3 MILITANTS DEL PCPC I ELS CJC/JCPC

El judici previst per avui a un jutjat de Barcelona contra els militants comunistes del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i els Joves Comunistes del Poble Català (CJC/JCPC), Juan José Serrano, Albert Camarasa i Xavier Auré; Ha sigut aplaçat fins el dia 14 de Febrer del proper 2011. Recordem que el fiscal els hi demana tres anys i deu mesos de reclusió per haver participat a una manifestació antifeixista convocada a Barcelona el 17 de Novembre de
2007, en protesta per l'assassinat a Madrid del jove antifeixista Carlos Palomino a mans d'un militar feixista.

Els Mossos d'Escuadra els acusen d'haver provocat avalots, que els nostres militants no van cometre, cosa que indica la falsedat de les proves acusatories i l'intent d'agressió a la militància comunista del PCPE-PCPC i els CJC-JCPC. El motiu al·legat, admès per la jutgessa, ha sigut la manca d'una proba testifical d'un dels menors detinguts el dia de la manifestació que hauria d'haver emès el Tribunal de Menors, ja que la seva causa quedà arxivada per aquest Tribunal al no apreciar cap motiu de sanció.

Tot i ser un dia normal de treball, la presència a la vista de familiars, amics i camarades ha comptat amb l'assistència d'unes setanta persones visiblement preocupades pel que consideren un acte de terrorisme d'estat contra els comunistes de Catalunya i de tota Espanya. La voluntat expressada pels i les participants és la de redoblar la campanya de solidaritat amb els encausats, campanya que es perllongarà fins el 14 de Febrer de 2011.

Barcelona, 21 d'Octubre de 2010

Corresponsal


PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA