dimarts, 5 d’octubre del 2010

Jornada Antifeixista a Manlleu


El proper dilluns 11 d'octubre, coincidint amb la vigília del dia de la hispanitat, a Manlleu hi tindrà lloc una JORNADA ANTIFEIXISTA.

Aquesta començarà a les 18:30h al Casal de Boira baixa a les 18:30 on hi tindrà lloc una xerrda-debat per les detencions que hi van haver a Vilafranca del Penedès en la manifestació contra el racisme que va tenir lloc el 25 d'abril, en motiu de protesta contra un acte organitzat per PXC. Aquesta contarà amb la presència d'un dels joves imputats, l'advocat defensor i un membre de la Coordinadora Antirepresiva del Penedès

A continuació, a les 20h, començarà una manifestació Antifeixista, que sortirà de la plaça de Dalt Vila i recorrerà els carrers de la vila fins a acabar al pavelló municipal.

Allà mateix s'hi durà a terme un concert des de les 22h amb la presència de: Ostia puta, Banda Armada, Els Brot, The Demencials, En pura berraca i Insershow.

Jornada Antifeixista a Manlleu - 11 octubre
18.30h Xerrada-debat "Pels imputats en la manifestació antiracista de Vilafranca del Penedès" a càrrec d'un dels membres imputats, l'advocat defensor i un membre de la C.A.P, al Casal Boira Baixa de Manlleu
20.00h Manifestació Antifeixista a la Plaça Dalt Vila de Manlleu
21.30h Concert al Pavelló Municipal de Manlleu amb els grups: Insershow, The Demencials, En Pura Berraca, Banda Armada, Ostia Puta, Brot. (Preu 5€)

Organitza: Antifeixistes d'Osona
Col·labora: Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, Maulets Osona, Casal Independentista Manel Viusà de Vic


Organitza: Antifeixistes d'Osona
Col·labora: Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, Maulets Osona, Casal Independentista Manel Viusà de Vic

http://boirabaixa.blogspot.com/2010/10/jornada-antifeixista-manlleu-11-octubre.html
http://www.kaosenlared.net/noticia/jornada-antifeixista-a-manlleu