divendres, 1 de juny del 2012

Que sí, que sí.. Aquesta és la impunitat de la placa

A continuació pengem un article d'opinió que ens han fet arribar sobre el Judici Farsa que es realitzarà aquests 12 i 13 de Juny a Tarragona contra el Jordi Martí per la seva activitat política a la ciutat, un judici on sota falses acusacions de la policia s'intenta apartar al nostre company dels carrers.
------------------


Tristament escric aquest article d’opinió, vigilant i cautelós. Tristament? Malauradament sí, perquè aquest relat no és ciència-ficció, és la realitat del jovent als carrers de Tarragona, la realitat d’una policia ineficaç que inventa, distorsiona i menteix, la realitat d’una policia que envia a judici a un innocent amb intenció de condemnar-lo a presó. La realitat de la Policia Nacional en estreta col·laboració amb la Guardia Urbana i el seu Responsable en l’actuació en els fets ocorreguts al 2008.
Aquests fets es donen el dia 29 de Març de 2008, quan jugava el Gimnàstic de Tarragona contra el Numància de Sòria, quan un cordó policial va segar la llibertat de 4 persones i en va multar a 24 més amb un valor total de més de 100.000€. Jo sóc un dels detinguts, agredits i posteriorment absolt, així doncs, tants sols parlaré en nom meu, no de l’escandalós acte d’agressió i detenció d’una menor que es va solventar en la coacció policial, dient-li que si no els denunciava no li imputarien cap delicte. Crec que d’això se’n diu xantatge policial, jo t’agredeixo, t’emmanillo i et prenc detinguda però quan veig les marques en el teu cos, ocasionades per les meves porres i les dels meus companys policies, que ets menor i que ni el Caudillo es creuria que físicament podies resistir-te a una detenció, degut a la teva condició física, t’ofereixo el xantatge de deixar-te lliure de càrrecs però a canvi no ens denuncies...
Sí, companys, vergonyós però cert, digne de relat d’aquells temps que deien grisos i on la televisió emanava blanc i negre.
¿Vigilant i cautelós? Com si de la Gestapo ens haguéssim d’amagar, ara resulta que per escriure un article d’opinió també et poden acusar, de que t’acusaran? tan se val, alguna cosa podran inventar.... pensareu que altre cop parlem de ciència ficció, i que això al 2012 no passa; i a les proves em remeto en la detenció d’un company tarragoní de l’Esquerra Independentista, desprès de la Vaga General del 29 de març.
Em van absoldre mesos desprès per falta de proves, sempre deixant la porta oberta per si volen repescar l’acusació... per falta de proves, no per innocència, dona per pensar... el tema també és que a més de reivindicar la innocència del company que ha de ser jutjat en breus, i l’absolució per falta de proves de dos més, la coacció de la menor perquè no denunciï, i així ser absolta i el sobreseïment dels 24 multats, també van haver denúncies en contra de la policia, denúncies per abús i maltractament en les comandàncies policials i al lloc dels fets. Sabeu que va passar en dites denúncies de ciutadans envers la policia? el que sempre passa en un Estat on la policia tortura, podem mirar l’informe d’amnistia internacional denunciant abusos policials a les comissaries, o recordar les agressions dels 5 Mossos d’Esquadra a la comissaria de les Corts a Barcelona, per cert, Mossos indultats per el Ministeri d'Iinterior després d'haver estat condemnats pels Tribunals, les denúncies dels ciutadans envers la policia? casualment van ser arxivades, els partes mèdics no eren una prova, per tant, no hi havia investigació possible; la policia pot agredir però no pot ser denunciada.
Així doncs, de nou ens trobem en el conflicte de veritat i mentida, de qui menteix i qui és la víctima. El 12 i 13 de juny, el company Jordi Martí serà jutjat per uns delictes que no ha comès, on una vintena de persones en son testimoni i tot avalat per la resposta del seguit d’aficionats i aficionades granes que es dirigien a l’estadi i van reaccionar amb xiulets i crits, i la paraula d’un policia és la realitat i veritat absoluta, on la paraula d’aquells mateixos que a mi em van pegar, em van deixar emmanillat durant hores i van intentar humiliar-me, dic intentar perquè creien que la meva debilitat moral és la seva i que quelcom que facin o diguin em pot importar, jutjaran a un innocent, el qual haurà de demostrar la seva innocència enfront dels que ja el tenen culpabilitzat, davant dels que profereixen i alimenten el terror i no poden ser jutjats; en definitiva, enfront dels que agredeixen amb la llei a la mà. Avui en dia ja no és diu ‘por la gracia de Dios!’, es diu, perquè la llei els empara!
Convido a escriure a més companys i companyes a tots els medis sobre els seu cas d’abús policial, sigui el que sigui, així mateix, aprofito per convocar a la ciutadania, a quelcom persona farta de muntatges policials i d’abusos de força, a venir davant els jutjats els dies 12 i 13 de juny a les 10h del mati, per demanar l’absolució del company Jordi M. Demanem la vostra assistència per acabar amb els muntatges policials i la repressió judicial que, d’una manera escandalosa ens envolta als carrers de les nostres viles i ciutats.
29 març del 2008 muntatge policial !
12 i 13 de juny 2012 judici-farsa !
Absolució Jordi Martí !