diumenge, 7 de novembre de 2010

Judici el 8 de Novembre a Jordi Romeu

Com ja sabem la Guàrdia Urbana de Tarragona sistemàticament comet abusos de poder contra la ciutadania i, sobretot, s'acarnissa contra el jovent. No denunciar aquests fets perpetua la impunitat d'aquest cos policial i no fa res més que allargar el malestar i la irresolució del problema.

El passat 18 de juny van detenir el conciutadà de Tarragona Jordi Romeu, militant d'Endavant (OSAN), i membre del teixit associatiu i cultural de la ciutat, per un suposat delicte d'atemptat a l'autoritat, resistència i desordres públics davant d'una desena de persones, per uns fets que només poden existir en l'immaginari d'un pertorbat mental. Altre cop la detenció va ser del tot arbitrària i injustificada. Una desena de joves eren davant de la Vaqueria a les 4.30 a.m quan va passar un cotxe de la Guàrdia Urbana, van sentir un xiulet, els agents van baixar i van identificar a quatre persones. Quan van adonar-se que en Jordi estava als arxius policials la seva actitud va canviar i van posar una multa de 1.000 euros als quatre identificats sota alguna extranya raó. En Jordi al negar-se a acceptar la multa va ser llençat al terra, trepitjat i detingut.

Per això és important que el proper dilluns 8 de novembre les 9.30 a.m.denunciem ben alt la folla Guàrdia Urbana de Tarragona i el seu responsable polític Carles Castillo i donem suport al company en el judici que tindrà lloc al Penal número 4 de Tarragona (Carrer Antoni Maria Claret 20-24). Fem-ho córrer!

Carles Castillo Dimissió!
La repressió no ens aturarà!
Endavant en la lluita!

Cap comentari: