diumenge, 12 de desembre del 2010

Concentració a Benimaclet contra el racisme






[Cat]
Ahir divendres, a les 20h estava convocada una concentració a la Pç. de Benimaclet, sota el lema "Tots els colors, totes les cultures, Benimaclet diu no al racisme".
A la convocatòria acudiren centenars de persones, per a mostrar el rebuig al racisme i feixisme que es va viure fa unes setmanes al barri, quan l'ultradreta es va manifestar pels carrers amb lemes racistes i xenòfobs, va atacar a veïns i veïnes del barri i va irrompre al Centre Social Terra amenaçant i insultant a persones que allí es trobaven.
Manifest

[Cast]
Ayer viernes, a las 20h estaba convocada una concentración en la Pz. de Benimaclet, bajo el lema "Todos los colores, todas las culturas, Benimaclet dice no al racismo".
A la convocatoria acudieron centenares de personas, para mostrar el rechazo al racismo y fascismo que se vivió hace unas semanas en el barrio, cuando la ultraderecha se manifestó por las calles con lemas racistas y xenófobos, atacó a vecinos y vecinas del barrio e irrumpió en el Centro Social "Terra" amenazando e insultando a personas que allí se encontraban.


Més fotografies a http://www.lahaine.org/index.php?p=49939