divendres, 21 d’agost del 2009

Blogs interessants

Avui deixarem els enllaços d'alguns blogs amb contingut bastant interessant, per suposat tots orientat cap a l'antifeixisme.
Per començar el blog "Torremolinos Antifascista" que s'actualitza pràcticament cada dia amb textos i articles polítics, notícies importants, fets històrics, etc.
El següent blog és "Primera Línea" que es centra sobretot en fets i textos històrics així com la presentació de personatges històrics o importants dins de moviments revolucionaris.
El blog dels companys antifeixistes del barri de Fuenlabrada és "Fuenlabrada Antifascista" que s'actualitza diàriament amb notícies que afecten a tots els àmbits de l'antifeixisme, convocatòries i articles polítics.
Un altre bastant interessant és el de "Sare Antifaxista" amb actualitzacions diàries i on es poden seguir bastantes notícies sobre l'actualitat a Euskal Herria i a diferents punts de tot l'estat, actualment molt interessant per la forta repressió al moviment Abertzale.

Per suposat ens deixem molts blogs interessants però en seria impossible posar tots, anirem ampliant els links poc a poc amb els que anem trobant o ens enviin els seus creadors.