dimecres, 20 de juny del 2012

(VIDEO) Ciudadano muere al ser inmovilizado por la Policía Nacional de Palma de Mallorca

Un hombre ha muerto en Palma esta mañana mientras era inmovilizado por un agente de policía, tras ser detenido por correr semidesnudo por la calle. El hombre fue interceptado por una patrulla de la Policía Nacional, que lo redujo en la acera y lo inmovilizó.
Agencias / Kaosenlared
Un hombre ha muerto en Palma esta mañana mientras era inmovilizado por un agente de policía, tras ser detenido por correr semidesnudo por la calle, según ha confirmado la Policía Nacional a la Agencia EFE. El hombre fue interceptado por una patrulla de la Policía Nacional, que lo redujo en la acera y lo inmovilizó.
Uno de los agentes se sentó sobre su pecho, mientras el hombre no dejaba de agitar los brazos y las piernas hasta que, tras un cuarto de hora de inmovilización, las sacudidas se convirtieron en espasmos. La policía ha tratado de justificar lo que es un homicidio en toda regla, asegurando que el individuo se encontraba "ido", bajo los efectos de alguna droga, como si eso les diera algún derecho a arrebatarle la vida con su violencia.
Cuando el retenido dejó de moverse, según cuenta EFE, los agentes colocaron al hombre en posición lateral de seguridad y le echaron agua para reanimarlo, sin éxito.
Tras media hora de parada cardíaca llegó la UCI móvil, pero fue ya imposible reanimar el cuerpo. A las 10:30 horas, los sanitarios le taparon con una manta térmica de color dorado. Ahora será la autopsia la que tendrá que determinar las razones del fallecimiento. Aunque las imágenes son bastante evidentes.
Otra víctima más de la violencia policial, y van....
De todas formas, esto no es nada nuevo, ni extraño. En multitud de vídeos de detenciones en manifestaciones hemos visto como los agentes presionan con sus rodillas el cuello, el pecho y otras muchas zonas de alto riesgo a los detenidos. En otros hemos visto como utilizan la llamada "llave del sueño" para inmovilizar a un detenido, o para obligar a los ciudadanos a dejar de ejercer resistencia pasiva cuando levantan a la gente del suelo en sentadas del 15M y similares. Todas estas técnicas, aunque la mayoría de veces no tienen estas consecuencias, son potencialmente mortales. Ahora, que diría Aristóteles, esa potencia se ha convertido en acto. Así que solo les puede llamar de una manera:
¡ASESINOS!





http://kaosenlared.net/component/k2/item/22026-video-ciudadano-muere-al-ser-inmovilizado-por-la-polic%C3%ADa-nacional-de-palma-de-mallorca.html

dimecres, 13 de juny del 2012

Absueltos los antifascistas de Málaga

La Sección Primera de la Audiencia de Málaga ha absuelto a los 15 acusados de agredir a un grupo de jóvenes supuestamente de ultraderecha en el Paseo de los Curas de la capital malagueña en febrero de 2009. La Sala no entiende probado que formaran parte de un grupo organizado de extrema izquierda ni si participaron en los hechos.
 
La Fiscalía acusó a los jóvenes como pertenecientes al colectivo Red Skin por un delito de asociación ilícita, por el que pedía para los dos supuestos cabecillas tres años de prisión y dos años para el resto; y por dos delitos de lesiones, por los que solicita que se impusiera a cada procesado ocho años de cárcel en total, 10 para uno de ellos. Además, les acusó por faltas de lesiones y maltrato.
 
Así, el Tribunal considera que un grupo de personas, simpatizantes de dicho grupo de izquierdas, fueron con objetos, como porras, puños americanos y botellas, a un otro grupo que presentaban imagen propia de Skind Head, grupo radical de extrema derecha, que estaba haciendo botellón en el Paseo de los Curas, a los que insultaron, según han informado fuentes del caso.
 
Así, algunos de esos jóvenes resultaron agredidos, aunque la Sala estima que no ha quedado probado cuáles de los acusados estuvieron ese día en ese lugar, ni la participación que habrían tenido ni tampoco que formaran parte de un grupo organizado para cometer este tipo de actos, según han manifestado a Europa Press las mismas fuentes.
 
La Audiencia concluye que no se ha podido identificar a los agresores, ya que los perjudicados, que declararon como testigos, no dieron una descripción exacta desde el inicio de la investigación y, además, no pudieron concretar qué acto habría realizado cada uno. Asimismo, se señala que los testimonios pudieron estar condicionados porque se conocían por otros incidentes anteriores.
 
Los acusados negaron pertenecer a ese movimiento llamado Red Skin, del que dijeron que conocía sólo como grupo musical. Además, todos negaron haber estado en el Paseo de los Curas de la capital la noche en la que sucedieron los altercados. Las defensas alegaron motivos "espurios" en la identificación de sus clientes, incidiendo en especial en que inicialmente se identificó a un joven que estaba en ese momento en la cárcel.
 
http://www.diariosur.es/20120611/local/malaga/absuelven-acusados-agredir-ultraderechistas-201206111954.html

divendres, 8 de juny del 2012

12 i 13 de Juny Judici-farsa a Tarragona


Antecedents dels fets:

El dia 29 de Març del 2008 jugava el Gimnàstic de Tarragona contra el Numància de Sòria, unes hores abans del partit una cinquantena de persones estàvem al bar Apol·lo, a la Vall de l’Arrabassada, lloc habitual de trobada els dies de partit. Van venir unes dotacions de la Guàrdia Urbana alertades per una suposada trucada dels veïns dient que molestàvem cantant i que provocàvem aldarulls (una trucada que mai es va poder demostrar la seva existència) i ens van advertir dient que si callàvem i no molestàvem no passaria res, i així és va fer. Minuts després van aparèixer dotacions de la policia Nacional i es van quedar davant del bar. A les 18:00h aproximadament, vam anar cap a l’estadi i a les immediacions del camp, és a dir, fora del recinte esportiu del club Gimnàstic, hi havia un cordó de la policia Nacional que impedia el pas a l’estadi, un membre del cos se’ns va acostar i va dir que no passàvem: “por sus cojones y porqué él lo decía”, al·legant símptomes de embriagament per part dels joves, sorpresos, vam demanar un alcoholímetre per poder demostrar que no era així, davant la negativa dels agents, en Bernat D. va trucar al personal del club, amb el què hi havia molt bona relació i en aquell moment ens trobàvem en procés de legalització d’una nova penya d’aficionats. Els agents, en veure que Bernat estava realitzant la trucada al Gerent de Seguretat del Gimnàstic, i en comprobar que els joves no queien en les seves provocacions per tal de justificar un aldarull, van procedir a detenir-lo juntament amb Jordi M., que va ser el primer detingut, Josep S. i una menor de 15 anys ja que van ser els tres que es van acostar a demanar explicacions per la detenció del primer. Acte seguit, els agents van carregar contra tota la resta, aixecant així xiulets i crítiques per part de tota la gent que anava cap a l’estadi aliena al grup. Van identificar a 24 persones i posteriorment multades sumant una xifra de més de 100.000 euros de sanció basant-se en la llei anti-violència. Els detinguts van ser incomunicats i no van poder avisar al seu advocat fins dos dies després, en les trucades que fan els agents als familiars si els detinguts ho volen, explicaven mentides i amenaces als familiars. A més, van ser agredits a la comissaria per els agents de la policia Nacional (en són prova els partes mèdics). La menor en ser traslladada a la comissaria veure que l’havien emmanillat, detingut i agredit, van avisar a la seva família i sota coacció li van dir que si no denunciava no li imputarien cap delicte.

La relació amb el Club i el seu president era i és molt satisfactòria, els fets no van ser ordenats per el Club, tot això esdevé un muntatge policial del comissari de la policia Nacional al 2008, ordenant una persecució política contra tota la joventut d’esquerres de Tarragona amb la inestimable cooperació de la Guàrdia Urbana, que també va participar en l’actuació policial. Per desgràcia hi ha diversos antecedents que avalen aquesta teoria.

No podem entendre com més tard, diuen que el propietari del bar també havia trucat queixant-se de destrosses al seu bar, ja que és una persona que manté una relació d’amistat amb la gran majoria de nosaltres i d’on les destrosses i la trucada són un montatge policial més d’aquest judici. No hi ha existència de denuncies per part de cap veí ni per causar desperfectes en mobiliari urbà ni caixers automàtics, ni en el bar, d’on teniem dues patrulles de la Policia Nacional, tal com els agents al·legaven. Mentides i més mentides per tal de legitimar una actuació policial de repressió política a una joventut organitzada.


Actualitat dels fets:

Després dels fets del 2008 i la seva repercussió mediàtica a la premsa escrita i radiofònica, van arxivar la causa a dos dels detinguts juntament amb les multes a les 24 persones, centrant-se així en el company Jordi M. Era més senzill inculpar a un sol individu que obrir un judici a 27 persones.

Aclarim quatre trets dels fets del 2008 i amb una perspectiva de 4 anys després, veiem clarament com aquestes detencions van ser un acte polític i que no tenia res a veure amb un esdeveniment esportiu, així doncs, queda demostrat en les afirmacions dels policies en el moment del cordó policial i la posterior càrrega, on inventant, manipulant i mentint declaren fets inexistents tals com agressions físiques a policies, llançament de pedres, insults... on la realitat dels fets és que la policia Nacional conjuntament amb la Guàrdia Urbana es reia i gaudia de la càrrega policial i de les posteriors agressions físiques que vam patir els detinguts a comissaria.

Així mateix, desprès de diversos aplaçaments judicials, arriba l’hora de la crua realitat, la realitat d’un muntatge policial al company Jordi M. en data 12 i 13 de juny a les 10h del matí en el Jutjat núm. 4 de Tarragona, imputen actuacions judicials d’un muntatge policial a un judici farsa al company Jordi M. demanant una pena de presó. Així doncs, demanem l’absolució de l’acusat i ens concentrem els mateixos dies del judici, a les 10h del mati i durant tot el pocès judicial, a les portes del jutjat amb solidaritat amb el company, demanem la vostra assistència per acabar amb els muntatges policials i la repressió judicial que d’una manera escandalosa ens envolta als carrers de les nostres viles i ciutats.


29 març del 2008 muntatge policial !
12 i 13 de juny 2012 judici-farsa !
Absolució Jordi M. !


Concentracions el dia 12 i 13 de Juny des de les 10h

divendres, 1 de juny del 2012

Que sí, que sí.. Aquesta és la impunitat de la placa

A continuació pengem un article d'opinió que ens han fet arribar sobre el Judici Farsa que es realitzarà aquests 12 i 13 de Juny a Tarragona contra el Jordi Martí per la seva activitat política a la ciutat, un judici on sota falses acusacions de la policia s'intenta apartar al nostre company dels carrers.
------------------


Tristament escric aquest article d’opinió, vigilant i cautelós. Tristament? Malauradament sí, perquè aquest relat no és ciència-ficció, és la realitat del jovent als carrers de Tarragona, la realitat d’una policia ineficaç que inventa, distorsiona i menteix, la realitat d’una policia que envia a judici a un innocent amb intenció de condemnar-lo a presó. La realitat de la Policia Nacional en estreta col·laboració amb la Guardia Urbana i el seu Responsable en l’actuació en els fets ocorreguts al 2008.
Aquests fets es donen el dia 29 de Març de 2008, quan jugava el Gimnàstic de Tarragona contra el Numància de Sòria, quan un cordó policial va segar la llibertat de 4 persones i en va multar a 24 més amb un valor total de més de 100.000€. Jo sóc un dels detinguts, agredits i posteriorment absolt, així doncs, tants sols parlaré en nom meu, no de l’escandalós acte d’agressió i detenció d’una menor que es va solventar en la coacció policial, dient-li que si no els denunciava no li imputarien cap delicte. Crec que d’això se’n diu xantatge policial, jo t’agredeixo, t’emmanillo i et prenc detinguda però quan veig les marques en el teu cos, ocasionades per les meves porres i les dels meus companys policies, que ets menor i que ni el Caudillo es creuria que físicament podies resistir-te a una detenció, degut a la teva condició física, t’ofereixo el xantatge de deixar-te lliure de càrrecs però a canvi no ens denuncies...
Sí, companys, vergonyós però cert, digne de relat d’aquells temps que deien grisos i on la televisió emanava blanc i negre.
¿Vigilant i cautelós? Com si de la Gestapo ens haguéssim d’amagar, ara resulta que per escriure un article d’opinió també et poden acusar, de que t’acusaran? tan se val, alguna cosa podran inventar.... pensareu que altre cop parlem de ciència ficció, i que això al 2012 no passa; i a les proves em remeto en la detenció d’un company tarragoní de l’Esquerra Independentista, desprès de la Vaga General del 29 de març.
Em van absoldre mesos desprès per falta de proves, sempre deixant la porta oberta per si volen repescar l’acusació... per falta de proves, no per innocència, dona per pensar... el tema també és que a més de reivindicar la innocència del company que ha de ser jutjat en breus, i l’absolució per falta de proves de dos més, la coacció de la menor perquè no denunciï, i així ser absolta i el sobreseïment dels 24 multats, també van haver denúncies en contra de la policia, denúncies per abús i maltractament en les comandàncies policials i al lloc dels fets. Sabeu que va passar en dites denúncies de ciutadans envers la policia? el que sempre passa en un Estat on la policia tortura, podem mirar l’informe d’amnistia internacional denunciant abusos policials a les comissaries, o recordar les agressions dels 5 Mossos d’Esquadra a la comissaria de les Corts a Barcelona, per cert, Mossos indultats per el Ministeri d'Iinterior després d'haver estat condemnats pels Tribunals, les denúncies dels ciutadans envers la policia? casualment van ser arxivades, els partes mèdics no eren una prova, per tant, no hi havia investigació possible; la policia pot agredir però no pot ser denunciada.
Així doncs, de nou ens trobem en el conflicte de veritat i mentida, de qui menteix i qui és la víctima. El 12 i 13 de juny, el company Jordi Martí serà jutjat per uns delictes que no ha comès, on una vintena de persones en son testimoni i tot avalat per la resposta del seguit d’aficionats i aficionades granes que es dirigien a l’estadi i van reaccionar amb xiulets i crits, i la paraula d’un policia és la realitat i veritat absoluta, on la paraula d’aquells mateixos que a mi em van pegar, em van deixar emmanillat durant hores i van intentar humiliar-me, dic intentar perquè creien que la meva debilitat moral és la seva i que quelcom que facin o diguin em pot importar, jutjaran a un innocent, el qual haurà de demostrar la seva innocència enfront dels que ja el tenen culpabilitzat, davant dels que profereixen i alimenten el terror i no poden ser jutjats; en definitiva, enfront dels que agredeixen amb la llei a la mà. Avui en dia ja no és diu ‘por la gracia de Dios!’, es diu, perquè la llei els empara!
Convido a escriure a més companys i companyes a tots els medis sobre els seu cas d’abús policial, sigui el que sigui, així mateix, aprofito per convocar a la ciutadania, a quelcom persona farta de muntatges policials i d’abusos de força, a venir davant els jutjats els dies 12 i 13 de juny a les 10h del mati, per demanar l’absolució del company Jordi M. Demanem la vostra assistència per acabar amb els muntatges policials i la repressió judicial que, d’una manera escandalosa ens envolta als carrers de les nostres viles i ciutats.
29 març del 2008 muntatge policial !
12 i 13 de juny 2012 judici-farsa !
Absolució Jordi Martí !