dimarts, 28 de juny del 2011

Petició de 3 anys de presó a un Antifeixista per agredir un militant UNC

Petició de 3 anys de presó pel company antifeixista acusat d’agredir a un membre d’Unitat Nacional Catalana

El pressumpte delicte va tenir lloc durant la manifestació independentista de l’11 de setembre de 2008, durant el transcurs de la mani convocada per diversos col.lectius de l’esquerra independentista i el bloc llibertari al centre de Barcelona. A mig recorregut de la mani un grup de persones de l’esquerra independentista detecten un grup d’unes 10 persones amb vestimenta amb simbologia d’ultradreta i nacionalista-catalana amagats dins un bar i sortint a onejar amb actitud provocadora les seves banderes. A continuació les persones que es manifestaven comencen a increpar el grup de feixistes quan un d’ells ( M. P.) surt amb un pal amenaçant als manifestants. En aquest moment, i responent a l’amenaça comencen els aldarulls, es llencen cadires i el grup de feixistes comencen a llençar ampolles i després s’atrinxeren dins el bar.

El grup de feixistes són membres del grup d’ultradreta independentista Unitat Nacional Catalana. Grup xenòfob del qual se’n deriva el grup d’ideologia nacionalsocialista els 33. És justament a la página web d’Unitat Nacional Catalana on es publiquen uns dies després unes fotos dels aldarulls, assenyalant al company que posteriorment serà detingut sota una busca i captura per prestar declaració.

Primer van a declarar una setmana després dels fets dos dels feixistes que participen als aldarulls (L.B i R.G) sense que puguin identificar cap agressor.

Cinc dies després torna a comissaria L.B acompanyat de M. P i identifiquen al company com l’agressor, responsable d’haver llançat una ampolla a L.B fent-li una ferida profunda al front de 2,3cm amb lesió d’artèria segons l’informe pericial. Els Mossos d’Esquadra detenen al company antifeixista el 2 d’octubre sota el delicte de lesions. El 31 de març de 2009 se celebra el judici verbal per faltes i el mateix dia el jutge obre diligències perquè el procés passi a la via penal. Volem remarcar el fet que el company antifeixista que s’enfronta a tres anys de presó és una persona coneguda dins els moviments socials i per tant, per la policia dels Mossos d’Esquadra; fet que incideix directament en la segona identificació i reconeixement que efectúa el feixista L. B. a comissaria dels Mossos d’Esquadra.

El fet que la pàgina web d’Unitat Nacional Catalana publiqui les fotos apuntant directament al company antifeixista com a l’agressor (juntament amb d’altres persones que també apareixen a les fotos penjades) és l’altra peça que acaba de completar la declaració del feixista membre d’UNC per què el company sigui jutjat sota 2 prejudicis previs davant la justícia els propers mesos (encara no està marcada la data de judici).

La realitat del Sistema Penal parla per si mateixa, cada cop hi ha més presos quan no hi ha un increment dels delictes. En el cas del company antifeixista encausat per agredir a un feixista, s’està aplicant el Codi Penal de forma ajustada al delicte suposadament comès. Fet que evidencia un enduriment de les penes de presó. A no ser que la persona condemnada tingui un nivell adquisitiu suficient per comprar la seva llibertat, la presó segueix sent un mètode per tractar la pobresa. El feixista d’UNC està demanant 5.600 euros d’indemnització, fet que significaria un atenuant davant la justícia i probablement una rebaixa de la condemna que inclús podria evitar l’ingrés a presó. En aquest cas, el xantatge econòmic no inflaria les ahttp://www.blogger.com/img/blank.gifrques del sistema però si les dels feixistes.

Aquest és el panorama que NO representa una opció a portar a terme per part del company encausat. Per tant, ara mateix s’està pendent de conèixer una data de judici sense aportar cap tipus redempció econòmica o ideològica abans que sigui jutjat el muntatge ideat per UNC.

SOLIDARITAT ACTIVA AMB EL COMPANY ENCAUSAT PER UNITAT NACIONAL CATALANA!!
PERQUÈ ELS NAZIS APUNTEN I LA JUSTÍCIA CONDEMNA… CAP PAS ENRERE AMB EL FEIXISME!!

http://www.lahaine.org/index.php?p=54702

dimecres, 15 de juny del 2011

Qui són els violents?



Caigut 1 cop

Basta de montajes

BASTA DE MONTAJES POLICIALES
BASTA DE REPRESIÓN

¡SOLIDARIDAD CON LOS 5 DETENIDOS!
¡LIBERTAD SIN CARGOS YA!

Buenas compañeros y compañeras. En este momento me encuentro a la espera de cumplir con una citación en comisaría por la mañana. Me acusan, junto con otros 4 camaradas de los CJC/CMC y del PCPE de lanzar cócteles molotov en bancos de Llangréu el 15 de enero.

Esto constituye un montaje político en toda regla para tratar de amedrentar a los comunistas y en especial a la juventud, así como a todo aquel que lucha contra este capitalismo decrépito que muestra sus límites y solo tiene como salida más represión y guerra contra el pueblo.

Por ello nos van a aplicar la Ley Antiterrorista, según comunicaron a nuestros abogados tras la detención de 2 camaradas de Candás (donde casualmente acabamos de sacar una concejala), uno de ellos era el número 2 en la candidatura, y también tras la entrega de otro camarada. Con estos 3 y otros 2 de Mieres que mañana pasaremos a comisaría seremos trasladados al Tribunal de Orden Público (ahora cambiaron solo el nombre a Audiencia Nacional) donde permaneceremos seguramente 72 horas hasta que seamos puestos ante el juez.

Mañana (u hoy ya) a las 13 horas frente Delegación de Gobierno, en la Plaza España de Uviéu tendrá lugar una concentración de solidaridad exigiendo la libertad sin cargos para mi y estos 4 camaradas. Espero vuestra presencia y solidaridad activa de todo tipo, yo seguramente estaré en un furgón policial camino de la Audiencia Nacional de Madrid, pero seguro que escucharemos vuestras voces y nos llenarán de ánimo y orgullo y ellos, los verdaderos terroristas que son capaces de cualquier cosa para intentar callarnos sin conseguirlo, también la escucharán y esa será la mayor presión para vencer la represión y seguir con la lucha hasta la victoria siempre.

¡Esto es un montaje infame para amedrentar a los comunistas y a todos los que luchan contra este capitalismo agonizante!

¡La lucha y la solidaridad es el único camino!

¡Muchas gracias por vuestro apoyo y ánimo!

¡Salud!

Xaime

dimarts, 14 de juny del 2011

Libertad inmediata Iván y Vanessa‏

Comité Ejecutivo del PCPE

EL PARTIDO COMUNISTA DE LOS PUEBLOS DE ESPAÑA EXIGE LA LIBERTAD INMEDIATA Y SIN CARGOS DE SUS MILITANTES DETENIDOS EN ASTURIAS

JOSÉ IVAN FERNÁNDEZ, MIEMBRO DEL COMITÉ CENTRAL, Y VANESA GARCÍA RODRÍGUEZ HAN SIDO DETENIDOS ESTA TARDE POR LA BRIGADA POLÍTICO-SOCIAL EN EL LOCAL DEL PARTIDO EN CANDÁS

En la tarde de este martes, día 14 de junio, se han presentado varios policías de paisano en la sede del PCPE en Candás, y, sin mediar explicación alguna, se han llevado detenidos a Vanesa García Rodríguez y a José Iván Fernández, este último es miembro del Comité Central del PCPE.

Al estilo de la brigada político-social de la anterior dictadura se ha personado un numeroso grupo de policías secretas, en dos vehículos, que han requerido a los dos miembros del Partido y se los han llevado presos, sin que mediara explicación alguna, y sin que pudieran tan siquiera informar a otra persona que también se encontraba en el local en ese momento.

Esta actuación policial viene a ser una expresión más de la línea de acoso que los cuerpos de policía desarrollan contra la actividad política del PCPE, y de sus militantes. Responde a una intencionalidad política de tratar de impedir la actividad política del Partido, que confronta directamente con los intereses de la dictadura del capital, la oligarquía y los aparatos del estado que los protegen. Esta acción, además, se realiza en un momento en que el gobierno de la socialdemocracia impulsa la nueva reforma laboral que trata de liquidar los derechos de la negociación colectiva, y que quiere colocar a la clase obrera a los pies de la patronal.

Ningún acoso, por violento que este sea, impedirá la continuación de la actividad política del PCPE al lado de la clase obrera en lucha por el socialismo y el comunismo. Cualquier ataque en esta situación no hace más que crecer la moral de lucha del Partido, y su determinación de enfrentar estas acciones con el apoyo del pueblo y de la clase.

El PCPE exige la libertad inmediata de sus dos miembros, sin cargos de ningún tipo.

El PCPE denuncia la actuación de las fuerzas policiales de la dictadura del capital, actuación que –una vez más- pone de manifiesto el carácter de clase del estado y de sus aparatos de represión.

¡LIBERTAD INMEDIATA PARA VANESA E IVÁN!

¡ALTO AL REPRESIÓN DEL COMUNISMO!

dijous, 9 de juny del 2011

Neix "El Rebec", espai d'oci alternatiu a Torredembarra


La primera edició d'aquest festival, es durà a terme a l'envelat de Cal Bofill, situat al final del Passeig Marítim de Torredembarra, a partir de les 21h; i contarem amb les actuacions musicals de:

Naia (País Valencià)
90 Jump (Vilanova i la Geltrú)
La Gossa Sorda (País Valencià)
The Polska (Girona)
DJ Kuru (Tarragona)

Llocs de venta d'entrades anticipades:

Reus: Taverna Desperta ferro
Tarragona: Sageta de Foc
Torredembarra: Ca l'Astut
Vilanova i la Geltrú: Ateneu Vilanoví

Preu: 5€
Entrades a guixeta: 7€

diumenge, 5 de juny del 2011